Sæsonprogram

Vort eget hold er fuldt ud i stand til at udfylde en hel aften, men vi ser gerne gæster på scenen også.


Viseaftener i sæsonen 2019/20 
4. oktober 2019


Aftenens gæstesolist er Mikael Neumann, der på sin hjemmeside præsenterer sig som "Herre med guitar - musikalsk onemanshow med sjov og alvor". Vi glæder os til gensynet med en fantastik visekunstner.


Aftenens anden halvdel bliver udfyldt af vore egne visefortolkere under temaet "Når man ser det hele sådan lidt fra oven" - et tema, der kan opfattes helt bogstaveligt, men også i overført betydning. Visevært: Erik Lund-Nielsen8. november 2019


For et år siden præsenterede Anni Petersen sit "viseliv", og vi tog en rørende afsked med Anni som aktiv visesanger efter mange år på visescenen.


I år er det Ellen Lykkes tur til at fortælle om sit "viseliv" med Kurt Stoltze som udspørgeren


Kurt har endnu ikke røbet aftenens øvrige indhold, men med det kendskab vi har til hans iscenesætterevner, bliver aftenen næppe kedelig.Visevært: Kurt Stoltze6. februar 2020 - torsdag


Bemærk, at denne viseaften afholdes på en torsdag.


Som det ser ud, vil viseaftenen den 6. februar 2020 blive foreningens sidste, idet der ikke synes at være kandidater til at indtræde i bestyrelsen, hvor formand og kasserer ikke ønsker at fortsætte. Ingen har hidtil meldt sig som kandidater til disse poster. Efter at have eksisteret i næsten 44 år ser det altså ud til, at det er slut efter en lang, glorværdig årrække.' Beslutningen vil dog ikke blive truffet endeligt før generalforsamlingen den 12. februar 2020.


Viseværterne lægger op til, at aftenen skal blive et brag af en forestilling med nogle af de bedste numre fra de foregående års afslutningskabaretter.


Viseværter: Birte Rask Andersen og Poul Dahm Andersen

Den resterende sæson


Under normale omstændigheder ville der her være omtale af programmet for viseaftenerne i mart og april måned. På baggrund af ovenstående om foreningens forventelige nedlukning efter generalforsamlingen er der alene reserveret lokaler i Musikcaféen, hvilket vil gøre det muligt for en eventuel ny bestyrelse fortsat at afholde viseaftener.
Foreningens medlemmer har førsteret til de 102 pladser, der er til rådighed i Musikcaféen. Men vi byder naturligvis gæster velkommen i det omfang, at der er ledige pladser 4 dage  før viseaftenen.


Forud for viseaftenerne afholdes nogle øveaftener - de såkaldte "Hulemøder". Her bliver næste viseaftens program med fællessange og solistoptræden gennemgået og finpudset.


Du kan se datoerne for hulemøderne - klik her.


Nogle af vore tidligere gæster:

Dorte Birch, VV Kalundborg

Halfdanskerne

Tove og Per Mark, VV Kjellerup

Visens Venner i Køge - Fungerende formand: Erik Lund-Nielsen - e-mail: eln@eriksminde.d - Telefon: 21 62 51 94


CVR nr. 12919581 - Bankkonto: 6060 4504062